آموزشPLC

آموزش دوره های تخصصی PLC با توجه به تخصصی بودن این فن مورد توجه بسیاری از هنرجویان و دانش آموختگان دانشگاهی است. پی ال سی ها با دامنه گسترده در بازار کار به یکی از محبوب ترین زمینه های کاری تبدیل شده اند. یک متخصص PLC علاوه بر طراحی و راه اندازی سیستم قادر خواهد بود که در صنعت به خوبی نقش بازی کند و به عنوان یک کارشناس خبره مسئولیت کنترل و گزارش گیری از سیستم را به عهده بگیرد. متخصصین پی ال سی عمدتا افرادی هستند که در زمینه برنامه نویسی پیشینه خوبی دارند و کار با زبان های برنامه نویسی مختلف را به خوبی می دانند. البته در بین زبان های برنامه نویسی زبان سی شارپ یکی از پرکاربرترین زبان های برنامه نویسی برای متخصصین پی ال سی است. زبان های برنامه نویسی که در محیط های مختلف نرم افزاری پیاده سازی می شوند.

دامنه کار با PLC تقریباً در تمامی دستگاه و تأسیسات الکترونیکی ساختمان ها و صنایع کوچک و بزرگ گسترش پیداکرده است. در دورهآموزشPLCمجتمع آموزشی برق، مهارت پیشه در درجه اول با مفاهیم پایه سیستم و مدارهای الکترونیکی آشنایی پیدا می کند. آموزش قطعات مختلف دستگاه های PLC در یک کارگاه عملی از مهم ترین پیش نیازهای ورود به بازار کار است که بعد از آموزش نرم افزارهای مورد نیاز کارجویان به افراد آموزش داده می شود. از مهم ترین اجزای پی ال سی که کارجو می بایست با آن ها آشنایی پیدا کند. اجزای سیستم پی ال سی شامل ورودی سیستم، خروجی های سیستم، محل تغذیه، نمایشگر، کلیدهای معمولی و جهت دار، محل اتصال کابل و حافظه جانبی است.

به عبارتی می توان بیان داشت که پی ال سی ها در تمامی صنایع کاربرد دارند. از صنایع غذایی بگیرید تا صنایع ساختمانی در همگی آن ها تأسیساتی به کار گرفته می شود که کنترل آن ها تنها توسط متخصصین پی ال سی امکان پذیر خواهد بود.

با توجه به اهمیت کار با PLC ها در صنایع مختلف پیش بینی می شود که بازار کار این رشته تخصصی روز به روز گسترش بیشتری پیدا کند مو علاقه مندان بیشتری از رشته های مختلف را به خود جذب نماید.

آموزش تعمیرات بردهای الکترونیکی

خرابی بردهای الکترونیکی دستگاه های مختلف موجب شده که دورهآموزش تعمیرات بردهای الکترونیکیمجتمع آموزشی برقیکی از محبوب ترین دوره های آموزشی این آموزشگاه و بازار کار باشد. پیچیدگی مدارهای الکتریکی دستگاه های مختلف و تفاوت و تنوع آن ها سختی کار تعمیرکنندگان بردهای الکترونیکی را دوچندان نموده است. بنابراین پیش از ورود به بازار کار لازم است که هر کارجویی بامهارت کار با مدارهای الکترونیکی و بردهای مختلف آشنایی عملی پیدا کند. در دوره های آموزشی معتبر این مهارت ها به صورت کاملاً اجرایی به فن آموزان آموزشگاه از طریق کار با ابزارآلات و دستگاه های آزمایشی آموزش داده می شود. بازار کار تعمیرات بردهای الکترونیکی به اندازه تنوع و گستردگی بردهای الکترونیکی در دستگاه های مختلف گسترده است. بنابراین یادگیری آن ها نوید اشتغال زایی زیادی را برای کارجویان به دنبال خواهد داشت.

دامنه گسترده تعمیرات و عیب یابی بردها

از برد یخچال تا برد پرینتر همگی بردهای الکترونیکی از اصول مشخصی پیروی می کنند. آموزش های الکترونیک پایه و مقدماتی ، آموزش های دیجیتال و آموزش های صنعتی سر فصل های شروع یک دوره آموزشی تعمیرات بردهای الکترونیکی تخصصی است. از این مرحله به بعد یک مهارت پیشه باید گام به گام بر عیب یابی و تعمیر تمامی بردهای DIP و SMD تسلط پیدا کند. هر کارآموزی در درجه اول باید بر نقشه خوانی و تفکیک منبع تغذیه و CPU بردهای مختلف آشنایی نظری کافی را پیدا کند تا در گام بعدی بتواند با ابزارآلات تخصصی این رشته کار نماید.

تعویض قطعات معیوب و شناخت آن ها یکی از مهم ترین ویژگی های یک تعمیر کار موفق بردهای الکترونیکی است. بردهای تلویزیون، ماشین لباسشویی، موبایل ها، کولرگازی، هود، دوربین های مداربسته و حتی درب های اتوماتیک همگی دامنه گستره تعمیرات بردهای الکترونیکی است. اما پیش از ورود به این عرصه گسترده که هرکدام تخصص خود را طلب می کند، آشنایی و یادگیری و آموزش دوره های صحیح لحیم کاری استفاده از مولتی متر، هیتر، منبع تغذیه، لوپ، هویه و سایر ابزار مورد استفاده در تعمیرات برد، تعمیرات بردهای DIP و SMD، تعمیرات منبع تغذیه بردها، تعمیرات منابع تغذیه خازنی، تعمیرات منابع تغذیه سوئیچینگ، تعمیرات منابع تغذیه ترانسی، تعویض IC، شناخت CPU و اصول عیب یابی CPU در بردهای مختلف و آموزش تعویض مقاومت، خازن، دیود و سایر قطعات الکترونیک مربوط به بردهای DIP و SMDاز مهم ترین سرفصل های آموزشی و مومات مورد نیاز در ورود به بازار کار تعمیرات بردهای الکترونیکی محسوب می شود.

بازار کارتعمیرات بردهای الکترونیکی

یک کارجو و مهارت پیشه با آموزش های عملی تعمیرات بردهای الکترونیکی هم می تواند به صورت شخصی و مستقل وارد بازار کار شود و مستقیماً با مصرف کنندگان ارتباط بگیرد و هم می تواند با تکمیل دانش و تخصص خود به استخدام شرکت های بزرگ خدمات پس از فروش دربیاید. به همین همواره دوره های آموزشی تعمیرات بردهای الکترونیکی یکی از محبوب ترین دوره های آموزشی در بین تمامی ادوار فنی بوده است.

آموزش تعمیرات موبایل

بازار کار تعمیرات موبایل برای علاقه مندان به دستگاه های گوشی تلفن همراه همواره بازار کار جذاب و خوش آتیه ای بوده است. تعمیرات موبایل یکی از مهم ترین مشاغل فنی در حوزه الکترونیک به حساب می آید. مهارت آموزانی که تحت نظرآموزشگاه های معتبر برقدروس نظری و عملی تعمیرات موبایل را یاد می گیرند، از آینده کاری بسیار درخشانی برخوردار خواهند شد. اگر پیش از شروع آموزش های تعمیر موبایل به سراغ یک تعمیر کار حرفه ای بروید با بیشتر مشکلات ناشی از خرابی های موبایل آشنا خواهید شد. مصرف کنندگان موبایل عمدتا با مشکلاتی نظیر آب خوردگی گوشی، شارژ نشدن باطری موبایل، شکسته شدن ال سی دی و کار نکردن تاچ به سراغ تعمیرکاران موبایل می آیند. دراین بین سؤالات زیاد نرم افزاری و آپدیت شدن مداوم سیستم عامل های گوشی های تلفن همراه یکی دیگر از علت های مراجعات مستمر مشتریان به خدمات تعمیر موبایل است.

با آموزش درست دوره های نرم افزار و سخت افزار و آشنایی اصولی با مفاهیم الکترونیک موبایل و قطعات جانبی آن ها، شما قادر خواهید بود که به صورت مستقل با بازنمودن مغازه ای خدمات تعمیرات موبایل را در اختیار مشتریان قرار دهید و یا آنکه به عنوان یک تکنسین ماهر به استخدام تعمیراتی های مجاز و معتبر شهر و استانتان درآیید. دوره هایآموزش تعمیرات موبایلمجتمع آموزشی برقبه صورت تخصصی و کاملا عملی در کارگاههای مجهز برگزار شده و سعی در تربیت نیروهای کاردان و کارآزموده برای بازارکار می باشد. در هر صورت آشنایی اصولی با دانش تعمیر موبایل همراه با دوره های آموزش عملی به کارجویان نوید آینده شغلی درخشانی را خواهد داد.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد رشته های آموزشی و بازار کار آنها می توانید همین الان بامجتمع آموزشی برق(02166488266) تماس حاصل نموده و یا وارد وبسایتhttps://amoozeshbargh.com/شوید.

منبع: الف